Termeni si conditii

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal pe site-ul www.inchirieri-buldoexcavatoare.ro

  1. Cine suntem?

Prezenta Politica de Confidentialitate defineste conditiile de utilizare a site-ului www.inchirieri-buldoexcavatoare.ro, proprietatea  SC LIVIU GENERAL TRANSPORT SRL, CUI: RO13919112, J40/5255/2001

Echipa inchirieri-buldoexcavatoare.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care d-voastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

  1. Ce date personale colectam si de ce le colectam?

Pe acest site sunt colectate urmatoarele categorii de date cu caracter personal ale utilizatorilor care acceseaza site-ul sau care trimit informatii prin formularele de contact de pe site:

  • Numele si prenumele;
  • Numar de telefon;
  • Adresa de e-mail;
  • Adresa IP de pe care au accesat acest website.

Comentarii

Cand vizitatorii lasa comentarii pe site, colectam datele aratate in formularele de comentarii, dar si adresa IP a vizitatorului si sirul agentilor utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un sir facut anonim (numit si un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea daca il folosesti. Politica de confidentialitate a serviciului Gravatar este disponibila aici: https://automattic.com/privacy/. Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibila pentru public langa comentariul tau.

Media

Daca incarci imagini pe situl web, ar trebui sa eviti incarcarea imaginilor care au incluse date de locatie inglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descarca si extrage toate datele despre locatie din imaginile de pe sit.

Formulare de contact

Puteti solicita asistenta sau ne puteti adresa orice intrebari, sugestii sau probleme privind site-ul sau produsele comercializate sau cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul formularului de contact din sectiunea ”Contact” de pe site. Datele dvs. vor fi utilizate in mod exclusiv in scopul analizarii solicitarii dvs.

Newsletter

Puteti sa va abonati la serviciul de transmitere prin e-mail a newsletter-ului, prin furnizarea unei adrese de e-mail valide la care sa va fie transmise comunicarile, in sectiunea ”Newsletter” de pe site-ul nostru. Puteti sa va dezabonati in orice moment prin transmiterea unui e-mail la lyvyu_tudor@yahoo.com cu solicitarea de dezabonare sau accesand link-ul dedicat existent la sfarsitul fiecarui newsletter. Dezabonarea nu va afecta legalitatea prelucrarii, conform consimtamantului acordat anterior retragerii.

In cazul in care a?i optat in mod expres pentru aceasta modalitate de comunicare, va putem transmite mesaje text (SMS) pe numarul de telefon inregistrat pe site pentru acest scop specific de prelucrare.

Cookie-uri

Daca lasi un comentariu pe situl nostru, poti opta pentru salvarea in cookie-uri a numelui, adresei de email si sitului tau web. Acestea sunt pentru confortul tau, astfel nu mai trebuie sa le completezi din nou cand lasi un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Daca ai un cont si te autentifici in acest site, vom seta un cookie temporar pentru a determina daca navigatorul tau accepta cookie-uri. Acest cookie nu contine date personale si este eliminat cand inchizi navigatorul.

Cand te autentifici, vom seta si cateva cookie-uri pentru a-ti salva informatiile de autentificare si optiunile de afisare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt pastrate doua zile, iar cele pentru optiuni de afisare pe ecran sunt pastrate un an. Daca selectezi „Tine-ma minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi pastrate doua saptamani. Daca te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Daca editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat in navigatorul tau. Acest cookie nu include date personale si indica pur si simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expira dupa 1 zi.

Continut inglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Continutul inglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara a tertilor si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel sit web.

Analitice

Utilizam Google Analytics pentru a analiza informatia furnizata de catre utilizatorii site-ului. Aceste informatii ne permit sa intelegem mai bine utilizatorii site-ului si modul in care il folosesc. Nu este inclusa nicio informatie de identificare personala in acest tip de raport. Nu utilizam cookie-uri pentru a colecta date personale si nu folosim tehnologia care conecteaza informatiile colectate prin cookie-uri de datele utilizatorilor site-ului nostru. Pentru mai multe informatii privind utilizarea cookie-urilor si statisticile privind utilizarea Google Analytics pe site-ul nostru web, precum si modul in care puteti sa nu optati pentru diferite tipuri de prelucrare, dezactivarea stocarii cookie-urilor sau inlaturarea cookie-urilor inregistrate, va rugam sa vedeti Politica noastra de utilizare a cookie-urilor.

Datele personale sunt colectate in scopul:

  • Trimiterii de raspunsuri la solicitarile primite prin formularele de contact online;
  • Pentru a va transmite comunicarile/informatiile obligatorii, in baza obligatiilor noastre legale;
  • Pentru a raspunde la intrebarile dvs. sau atunci cand formulati reclamatii, ne transmiteti recenzii, comentarii sau ne contactati in alt mod. Este in interesul nostru legitim de afaceri sa va raspundem.
  • Scopul de marketing si publicitate. Netransmiterea anumitor informatii va face imposibila oferirea de catre noi a unor campanii de marketing personalizate catre dumneavoastra.

Datele personale colectate pe website-ul www.inchirieri-buldoexcavatoare.ro nu sunt folosite si nu sunt transmise unor terti in scop de marketing direct, remarketing, publicitate sau pentru trimiterea pe orice cale de newslettere ori mesaje cu oferte, fara acordul prealabil al utilizatorului.

  1. Cu cine partajam datele tale?

Datele privind navigarea pe site sunt colectate si disponibile catre Google Analytics. Politica de confidentialitate a Google Analytics este disponibila aici.

Prin folosirea icon-urilor de distribuire pe social media puse la dispozitie pe paginile din acest site, utilizatorii transmit catre respectivele retele sociale date care sunt stocate si prelucrate in conformitate cu politicile proprii ale acelor companii si care pot fi transferate catre tari din afara SEE.

  1. Cat timp iti pastram datele?

Daca lasi un comentariu, comentariul si metadatele lui sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. Asa putem recunoaste si aproba automat toate comentariile urmatoare in loc sa le tinem intr-o coada pentru moderare.

Pentru utilizatorii (daca exista) care se inregistreaza pe situl nostru web, stocam si informatiile personale pe care le furnizeaza in profilul lor de utilizator. Toti utilizatorii isi pot vedea, edita sau sterge informatiile personale oricand (dar nu isi pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea si edita aceste informatii.

Stergerea datelor personale colectate pe acest site nu se va realiza daca:

  • datele sunt necesare pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si informare;
  • datele sunt necesare pentru indeplinirea unei obligatii legale;
  • exista un interes public in domeniul sanatatii publice;
  • este necesara arhivarea acestora in interes public, sunt folosite in cercetarea stiintifica sau istorica sau in scopuri statistice;
  • datele sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  1. Ce drepturi ai asupra datelor tale?

Daca ai un cont sau ai lasat comentarii pe acest sit web, poti cere sa primesti un fisier de export cu datele personale pe care le detinem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poti cere sa stergem toate datele personale pe care le detinem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligati sa le pastram in scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Utilizatorii ale caror date personale sunt colectate pe acest site au urmatoarele drepturi:

  • de a fi informati in legatura cu natura exacta a datelor stocate;
  • da a fi informati daca datele personale proprii sunt sau nu prelucrate si in ce scop;
  • de a primi o copie a tuturor datelor proprii stocate, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, cu conditia sa nu aduca atingere drepturilor si libertatilor altora;
  • de a primi orice informatii disponibile privind sursa datelor cu caracter personal, in cazul in care datele nu sunt colectate de la persoana vizata;
  • de a le fi transferate in siguranta oricare din datele personale stocate catre alt operator, transferand totodata si raspunderea in legatura cu protectia si durata de stocare a datelor personale solicitate a fi transmise catre operatorul respectiv;
  • de a le fi actualizate datele stocate care nu pot fi editate de catre acestia si de a primi confirmarea ca datele au fost actualizate, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;
  • de restrictionare a prelucrarii datelor in cazurile prevazute de lege si de a primi confirmarea pentru aceasta, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;
  • de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care ii privesc;
  • de a le fi sterse datele stocate care au depasit durata minima de stocare prevazuta la Capitolul 4 din acest document;
  • de a-si retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea datelor stocate daca nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea acestora
  • de a fi informati in scris, la adresa de posta electronica furnizata, de orice eveniment de incalcare a securitatii datelor stocate, in maxim 72 de ore de la producerea acestuia
  • de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
  1. Unde iti trimitem datele?

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului. Datele privind navigarea pe site sunt colectate si disponibile catre Google Analytics. Politica de confidentialitate a Google Analytics este disponibila aici: https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=ro&ref_topic=1008008

  1. Cum iti protejam datele

Site-ul foloseste modulul de securitate Wordfence.

  1. Ce proceduri avem la dispozitie pentru incalcarea securitatii datelor

Incalcarea securitatii datelor, fie si doar potentiala este semnalata automat prin e-mail catre administratorul site-ului de catre modulul de securitate Wordfence si de catre mecanisme interne oferite de platforma WordPress. Raportarea include si adresa IP, care face parte din categoria datelor personale deoarece poate fi folosita la identificarea utilizatorului.

  1. De la care parti terte primim date

Nu primim date de la terte parti.

 

  1. Ce decizii luam si/sau ce profiluri realizam automat cu datele utilizatorilor

Luam eventuale decizii in urma sugestiilor dumneavoastra. Nu realizam in niciun fel profiluri de utilizator cu datele dumneavoastra.

 

  1. Cerinte pentru divulgarea unei afaceri controlata de guvern sau supusa unor legi suplimentare privind confidentialitatea

Aceasta nu este o afacere controlata de guvern.

  1. Informatiile tale de contact

In cazul in care aveti intrebari despre modul in care prelucram informatiile personale sau daca doriti sa exercitati vreunul dintre drepturile anterior mentionate in prezenta Politica de confidentialitate, va rugam sa ne transmiteti o cerere si datata, insotita de dovada identitatii la adresa de e-mail lyvyu_tudor@yahoo.com